joi, 23 septembrie 2010

Unelte pentru placarea cu faianta

Montarea placilor de faianta incepe cu randul de jos, desupra plintei. Dar cum putem fi siguri ca acesta va fi drept? Metoda traditionala este lipirea unei scanduri de perete, cu ipsos. Incepem placarea deasupra acestei scanduri. O solutie originala, care ofera mai multa flexibilitate este cricul faiantarului. Acesta poate fi mutat cu usurinta de pe un perete pe altul si permite ajustarea inaltimii atunci cand dorim sa incepem placarea mai sus, la mijlocul peretelui sau deasupra blatului de bucatarie, de exemplu.

vineri, 17 septembrie 2010

Cum se curata lemnul?

Curatarea lemnului ne-a dat mereu batai de cap! Conteaza foarte mult solutia pe care o folosim si cum o aplicam.

Incalzire Centrala

Vine iarna... si ca sa nu ne mai speriem de factura de intretinere... ne vom monta o centrala termica.

Cum aleg o centrala termica? - aflati raspunsul de la specialistii nostri.

Calorifere de Fonta sau de Otel?

Este necesar sa inlocuim caloriferele din fonta, mai vechi - cu cele din otel.
Vom calcula printr-o formula puterea caloriferelor de otel: la 1 mp de camera sa instaleze 0.12 - 0.13 ml de calorifer de otel.

Citeste mai mult despre Putere Calorifere Fonta si Otel

joi, 16 septembrie 2010

Amenajari Bucuresti

Ce avem de facut daca vrem sa amenajam un apartament sau o casa in Bucuresti sau in imprejurimi? Cum gasim o firma de incredere? Avem mai multe variante - intrebam prietenii, cautam pe Internet, accesam cataloage de firme... Cat despre materialele de constructii, supermarket-urile specializate din zona Bucurestiului ne ofera o gama larga de produse - avem de unde alege. Mai multe informatii pe amenajari interioare Bucuresti.