duminică, 19 decembrie 2010

Jaluzele, draperii, rulouri

Termenul tehnici de umbrire se refera la toate metodele de filtrare a luminii care patrunde intr-o incapere: perdele, draperii, jaluzele verticale sau orizontale, rulouri textile de interior sau rulouri exterioare din AL sau PVC. Oferta din comert este foarte variata, iar alegerea va apartine.

luni, 6 decembrie 2010

Cum reparam usile care scartaie

O vesnica problema care afecteaza confortul de acasa o reprezinta usile care scartaie. Aceasta problema se poate rezolva prin ungerea balamalelor usilor de interior. Se poate face fie prin scoaterea usii de interior in balamale, fie prin folosirea unei pompe de ulei tehnic.

Cea mai eficienta izolatie termica

Dintre tipurile de izolatii termice, cele cu poliuretan detin coeficientul de schimb termic cel mai scazut. Puteti opta pentru izolatii cu poliuretan, atat pentru amenajarile interioare cat si pentru amenajarile exterioare.

Ce facem daca nu se incalzeste caloriferul

Pot aparea diverse probleme de incalzire a caloriferului: de exemplu - tevile de legatura pot fi calde, iar caloriferul rece. In acest caz caloriferul poate fi infundat. Cum se poate rezolva aceasta problema aflati aici: probleme incalzire calorifer.